02 juni 2011

Vår i OsloByen: del II Mennesker

Jeg fortsetter fotobloggingen med del II av vår i oslobyen. Jeg valgte et "tema" for denne blogposten - mennesker. Jeg syns det er så facinerende å se på, observere og se kontraster, likheter og forskjeller på folk jeg møter på min vei. Disse bildene viser kontraster - til tider store kontraster.

Noen vandrer tilfreds forbi, kanskje tenker de på hva de skal ha til middag, eller hvilke sko de skal ha på seg på neste festen. Andre tenker kanskje mest på om de i det hele tatt får seg middag og hvor de skal bo for natten.

Noen blir feiret for at de skal gifte seg (det var utrolig mange utdrikningslag i byen denne lørdangen), og andre underholder forbipasserende med gitarspilling, sånn derre rar fløyte (er det diggelidoo det heter?) og rockering (er litt usikker på om dette også var et utdrikkingslag - mest på grunn av han mannen som var iført dameklær, men de to jentene virket så forberedt at jeg tror egentlig ikke det). Flinke og underholdene var de i allefall!

Jeg møtte også et demostrasjonstog, i Frognerparken må det ha vært en eller annen form for mesterskap i bocca, og turistene er på plass.

Utrolig spennende fotosafari med andre ord! Nå skal bildene få tale for seg selv og fortelle sine egne historier.

Enjoy!

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe 

2 fortryllende kommentarer:

Bringebær sa...

Så fine bilder!! Jeg går masse i Oslo sentrum og du har virkelig klart å fange øyeblikkene.

maanebarnet sa...

Tusen takk! Ble fornøyd med denne fotosafarien altså! Så morro å bare tusle rundt og observere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...