26 juni 2011

Sommeren er offisiellt ÅPNET!

Mat og drikke må jo prinsessene ha når de legger ut på strandtur. Yummi!

Vi var slettes ikke de eneste som hadde kommet på strandtanker denne hærlige junidagen.

Blir bena brune nå tro?

Må jo ta bilde av den, når den først er der - BLÅ HIMMEL!

Min favoritt i sommer. Akkurat passe stor, og magen ser ut til å tåle den sånn høvelig bra...og så er det lakristrekket helt fantastisk godt og da!

Og prinsessa ville ha Jooosa is...og det fikk hun jo;)
Da er sommeren åpnet her på østlandet! Vi har hatt årets første strandtur, jeg og prinsessebarnet, og det var SÅ kos! Turen gikk til Hvalstrand, og der fant vi det vi lette etter. Strand, sjø man kunne bade i og IS. Prinsessa har badet ute for første gang denne sommeren, og koste seg sååå masse nede i vannkanten i dag! Jeg håper vi får mange mange flere bade/strandturer i ukene som kommer.

Jeg har nemlig bare en uke igjen med jobbing, og så tar jeg ferie i ca. fire uker (blir sikkert litt jobbing innimellom kjenner jeg meg selv rett, men sånn i utgangsåunktet er det fri da). Barnehagen skal ha sommerstengt i tre uker, og så får vi besøk første uka i Juli, og vips så var vi i August allerede! Tiden går SÅ innmari fort (men er ikke det et slags tegn på at man trives og har det bra da? Da gjør det jo lissom ikke så mye at tiden flyr avgårde).


OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved

1 fortryllende kommentarer:

Rangla sa...

Dette såg jo aldeles deilig ut! Herlege bilete. Nyt sommarten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...