25 juni 2011

Peoner ♥ Cupcakes ♥ MakronerI dag har vært en skikkelig kosedag her hjemme. Vi har fått vært masse ute (endelig var det litt oppholdsvær igjen), og før vi dro i butikken smalt jeg sammen et brett med glutenfrie muffins. Siden jeg tester ut dette med gluten, driver jeg og prøver forskjellige oppskrifter/ferdigpakker som er glutenfrie, og i dag var det muffinspakke fra (...tja, var det Toro da? - den gule på butikken i allefall - heter lyse muffins). Til fyll laget jeg en icing av Philadelphiaost, melis, smør og konditorfarge (fant den på en blogg, men husker ikke hvilken i farta. Skal fylle det inn om jeg finner den igjen). Jammen ble de ikke både fin OG gode!!! Men, man kan ikke spise for mange av gangen, for det blir lett for mye av det gode.

For en stund siden fant jeg en oppskrift på franske macaroner, og testa ut disse. Men, så har jeg ikke kommet så langt at jeg har fått fyllt dem med noe, så i dag tok jeg likegodt icingen til muffinsene og fyllte noen få jeg. Aner ikke om det er fullstendig på bærtur, sånn "etter boka" lissom, men det funka det - gode de også!

Og, så har jeg vært ute og peiva med kameraet mitt i dag også. Naboene må nå begynne å lure litt der jeg kryper på knærne med rompa i været (det går ganske mye i insekter og blomster om dagen. Om ikke lenge er de borte igjen, så man må passe på når man kan), for jeg kan se for meg at jeg er litt av et syn - og ikke et av de bedre er jeg redd. Men, pyttsann - det med stil overlater jeg til noen andre - jeg er mer opptatt av å få fine bilder. Og, nå var det så mange av Peonene mine som var i full blomst her, og som hang skikkelig med hodet stakkars, fordi de var skikkelig regntunge, så jeg plukka noen få av dem inn og satte dem i en vase jeg. Og da måtte jeg jo frem med kamera igjen da da;).

Og nå har det plutselig blitt kvelden igjen, så da takker jeg for meg i dag, god sier god natt til alle som er innom og leser.

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved

2 fortryllende kommentarer:

house of hopen sa...

Herlige og tiltalende bilder med deilige, fruktige farger!

Fikk lyst på både muffins (eller nå heter vel sånne fancy'e som du lager cupcakes...eller hur?)Ja, og sånne makroner ser også utrolig gode ut. Selges de på Rykkinn eller Kolsås mon tro?

Vel, nå er det natti natt her i gården...

Stor klem fra Solveig

LilleLeo sa...

Nydelige bilder av blomstene. <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...