18 juni 2011

Boklansering : Made by Me

For ikke lenge siden kom denne invitasjonen dumpende ned i inboksen min. Lansering av "Made by Me", boken der jeg har med et mønster, på Vøienvolden gård i Oslo. Selvfølgelig måtte jeg jo ta turen dit! Så jeg og prinsessa pakket med oss klær for både tørrvær og for våtvær (det regnet nemlig da vi dro hjemmefra), og stillte inn GPS´en på riktig adresse og la i vei.

Siden jeg av og til ALLTID kjører meg bort og roter med å finne frem - selv med GPS - så startet vi i god tid, og siden GPS´en gjorde jobben sin i dag, så kom vi jo frem i GOD TID kan man si;). Og FOR en hærlig liten gård som lå der innimellom alle blokkene og husene der sånn litt fint plassert på en liten høyde på Sagene. Fantastisk!

Traff noen av bloggerne som er med i boken, og andre bloggere som hadde tatt turen for å kikke, og det var kjempekoselig! Det var hærlig mat og kaker til de som kom, og både drikke med og uten alt etter som man selv ønsket (jeg kjørte jo, så jeg fikk holde meg til uten).

Alt i alt en kjempekoselig dag! Prøvde meg på noen bilder også, men angret strax på at jeg ikke hadde tatt med blitzen da jeg så lyset inne i "potetkjelleren" som var utstillingslokalet - det var GULT, og ikke så mye av det heller! Men, med litt hjelp fra Lightroom og litt stilling frem og tilbake gikk det jo på et vis til slutt.


Anne Britt, som driver Motor forlag, jobber også med helsekost, og hadde med seg hærlig Pukka-Te. Jeg elsker disse, så noen pakker fikk bli med hjem, så nå skal jeg strax ned å sette over en Night time variant før det er leggetid.

Noen av de modellene som var med i boken.

Kobralue og skaut (tror jeg det var).

Jeg kan virkelig anbefale denne boken! Masse mosromme syprosjekter, både for helt nybegynnere og for de litt mer øvede sømmerskene.

Detalj fra vognposen som er med i boka. Den er übernydelig!

Barneklær fra boken.

Her er noen av småprosjektene du kan sy fra boken. Hærlig ikke sant!


Lappeteppe


Shamu-kjoler. Hun er helt RÅ på redesign!

Gulltann & pus-kjole og klinkekule kjoler på rekke og rad innover i lokalet.



Jippijaja-blusen. Denne har jeg klippet ferdig, men har ikke hatt tid til å sy den sammen enda. Ser for meg at denne er ypperlig å bruke nå i sommer;).




Anne Britt viser frem Shamu-kjolene, og så har hun på seg en klinkekul kjole;).


Det kom veldig mange innom, og jeg syns jeg så nye fjes hele tiden. Skulle ønske jeg hadde fått snakket med flere, men jeg er litt fri for stemme om dagen (den forsvant på torsdag, og bortevekk er den - bare noe hese lyder som kommer ut når jeg skal snakke i stede). Gleder meg virkelig til den kommer tilbake!!!

Nei, nå skal jeg ned og kose meg litt med en kopp te her.
Finfin helg til alle sammen!

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe

4 fortryllende kommentarer:

Birkus sa...

Oj oj oj, kjenner kjøpekløen presser seg fram når jeg ser alle disse fine bildene. Bedre reklame for boken kan jeg ikke tenke meg finnes!
Er ikke noe sydame, men har symaskin stående, så denne boken er en flott anledning til å starte.

cashmereandcamera sa...

Hihi, takk! Ja, det er mange morsomme prosjekter i boken, så løp og kjøp:). La symasinen få trimme litt. Det kommer den til å like. Lykke til!

Abe sa...

Å, så mange fine bilder! Takk for at du kom, veldig hyggelig å hilse på deg. Har på meg den blå Klinkekul-kjolen i dag, og den passer perfekt, er SÅ fornøyd.
Hilsen Anne Britt :-)

Anonym sa...

Jag har sytt - för första gången sedan högstadiet! Jag trodde inte längre att jag kunde, men efter att ha sett din fantastiska klänning i 'Made by me' var jag bara tvungen att testa - och den blev perfekt!

Så - nu ska det produceras klänningar av alla de slag!

Tack för inspirationen.

/annamajsan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...