04 august 2011

PUPPY ♥ LOVE


Denne uken er jeg hjemme med en liten prinsesse som har fått vannkopper. Men, selv om hun har prikker stort sett over det hele, så er formen fin, og likeså aktivitetsnivået. Eller, det vil si... Aktivitetsnivået er visst litt OVER normalt om dagen, får her er det bare å finne på aktiviteter. Men, så føler jeg jo litt at man ikke helt kan dra med seg en overprikkete prinsesse rundt blandt folk i tide og utide, så da får vi finne på ting her hjemme.

Så i dag har vi perlet, sett på film, laget mat, lekt litt, og så gikk vi ut på lekeplassen. Der traff vi Louis sin lille venninde (som også er naboen vår), så han og fikk være med ut å leke litt. Og SOM de koste seg!!! Hadde med kamera ut (ikke akkurat et skjeldent syn på den lekeplassen kan man si), og fikk tatt noen hærlige bilder av de firbente barna i grenda. Er de ikke skjønne!!! Han er veldig beskyttende ovenfor henne, og passer på når det kommer noen. Ingen rører hans lille prinsesse ;)!


Catch me if You can...
Vakker ikke sant!
Oooops!
Du har´n!!!
Puppy Love
Bare litt sliten

Ønsker du fine bilder av din hund, så har jeg kapasitet for flere oppdrag. Mer info om priser (egne priser for dyreportretter), samt noen flere bilder finner du på websiden min her: www.fatmonkey.no.
Ta gjerne kontakt for en uformell prat om du lurer på noe.

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved

2 fortryllende kommentarer:

Perlemor sa...

Fantastik fine bilder, så gøy de hadde det - jeg sitter bare å smiler :)))
God bedring til Prinsessa!

Klem fra Lillian :)

maanebarnet sa...

Tusen takk! De skikkelig storkosa seg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...