08 august 2011

Skechers + Ed Hardy = Sant

Vi er fortsatt hjemme og venter på at dissa vankoppene skal tørke helt inn før prinsessa kan dra i barnehagen igjen. Så, hva gjør men da? Lurte på å fra på bærtur igjen, men så begynte det å regne. Så kom jeg på at vi skulle jo hatt tøffler eller sandaler til å ha i barnehagen, så da tok vi turen og dro på shopping, jeg og prinsessa. Og, vi fant litt mer enn tøffler. Prinsessa fallt paldask for disse klinkekule Skechers skoa, som jo ligner ganske mye på mine Ed Hardy sko, så de fikk også bli med hjem. Hun har bodd i dem siden, og jeg må vel overtale litt, sånn at de ikke blir med i senga og...hihi! (Det som ikke kommer så godt frem på bildene, er at det blå fletet på skoene, der snørehullene er, er glitterstoff. Det er desuten diamanter og steinder/nagler strødd utover hele skoen).

Er de ikke kule! Det nederste bildet er sandalene vi fant for innebruk. De var kjempemyke og gode i sålen og så var de jo akkurat passe søte for vår lille prinsesse da. Nå kan vi gå en klinkekul høst i møte her, for skodd er vi i allefall!

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved

2 fortryllende kommentarer:

drømmefabrikken ♥ sa...

Kjempekule!

maanebarnet sa...

Ja ikke sant! Takk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...