20 januar 2012

NEW LOOK


Da har jeg endelig fått somla meg til å røske tak i bloggen min. Jeg vurderte en stund om jeg skulle blogge på eget domene, og flytte hele greia over i Wordpress, men foreløpig syns jeg det er greit med blogger. Jeg har lissom "grodd litt fast her". Alle dere andre er jo her også...Jeg torr rett og slett jeg liker blogger jeg...det er nok sånn det er. til tross for enkelte skavanker og funksjonshemninger, så er jo tross alt blogger platformen jeg begynte å blogge på i 2004 (18.August 2004 for å være helt nøyaktig). Da laget jeg bloggen til første hunden vår. Matfar jobbet da på sjøen, og matmor ville at han også skulle kunne følge utviklingen til minstemann, i bilder og tekst form. Så da ble Jonas-bloggen skapt. Guriland, det er lenge siden det! Uansett, jeg får bare innrømme det; jeg er visst et vanedyr. Sånn er det bare, og av og til er det helt greit.

Headeren kom jo på plass for en liten stund siden - kunne jo ikke akkurat ha juleheader i midten av januar jo, og nå har jeg fått ryddet litt i sidemenyene og sånn. Det var rett og slett litt for mange greier der sånn som den var. Og så endret jeg bagrunnen litt. Røffa opp stjernene (det ser ikke du så godt da, men jeg VET at de er litt så i kantene), og dusa ned tinten på gråfargen, så ble det strax mye bedre syns jeg.

Det som nå gjenstår er å få den pokkers linja med sosiale ikoner (du vet, der man kan dele med facebook, twitter, mm.) til å syns. For den ER der, den bare er litt sjenert. Er sannelig ikke sikker på hvorfor den gjemmer seg heller, for den syntes før, men så plutselig drev blogger med et eller annet, og borte vekk var den...men om man fører pekeren over det helt hvite feltet nederst i blogginnlegget, så ser du at det kommer opp en hånd og guidetext. Irriterende!!! Finner nok ut av det, men ikke i kveld kjenner jeg.

Jeg endra også litt på menylinja, så nå kommer man rett til FatMonkey og til K L I N K E K U L T  (ah...DEN bloggen må jeg også ta tak i en dag...men ikke i dag...) når man trykker på linken. Og så linket jeg noen av de tingene jeg blogger mest om.

Har jobbet på et vanvittig ustabilt nett i hele dag, men i kveld da jeg virkelig hadde behov for at det var oppe og gikk som det skulle, bare tøysa det. Lurer på om de har julebord borte hos Canal Digital eller noe?

Så, da lurer jeg på: Hva syns du? (ser du de sosiale ikonene forresten? Tenkte på at det kan jo være fordi at kjører mac, men skulle egentlig ikke tro det da).

Nei, nå har jeg faktisk greid det igjen...Waaaay past bedtime!!! God natt godfolk!

2 fortryllende kommentarer:

I en Sving sa...

Så flott med ny drakt på bloggen. Gjorde det samme selv for noen dager siden. Greit å rydde litt fra tid til annen :)
Ha en super helg :)

vår lille verden sa...

God morgen:)Headeren din er kjempefin!Jeg elsker grått og rosa:)
Har og har hatt mye grubling over problemer med blogger men er still here...
God helg til deg:)klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...