22 januar 2012

Prinsessesnødag

Hoho! Jeg har prøvd meg på et sånn "posebilde" til ære for bloggen (komisk!!! Lover - det blir ikke så ofte!), og prinsessa gleder seg til kakaoen er nede i drikketemperatur...Hun står nesten og tripper foran koppene, så ivrig er hun.
I dag var jeg, prinsessa og lilleprinsen alene hjemme. Så vi hadde en lat morning (man får nyte at det er søndag når man kan), og så lagde vi kakao, ostesmørbrød og marshmallows til kakaoen i en sekk, og gikk den lange veien rundt huset og inn i bakhagen her, for der ville prinsessa lage sofa som vi kunne sitte i og nyte kakaoen. Så, som sagt så gjort. Vi måtte uansett spa vekk snøen på terrassen, for det hadde kommet en del der, så snøsofa ble det.

Og når vi var ferdig med sofaen lagde vi snølykt av snøballer, som jeg tok bilder av etter at det var blitt mørkt. Syns den ble superkoselig der den står og lyser opp i mørket.

Mens vi satt og drakk kakao stappet med minimarshmallows, satt jeg og tenkte på hvor heldige vi er. Heldige som har en helt egen hage - som i rekkehusmålestokk faktisk er ganske så romslig - der vi kan boltre oss og bare kose oss hele året. Vi har til og med vår helt egen mini-akebakke (selv om vi ikke er så flink til å bruke den til det - men, den er der hvis vi vil).

Hva har du gjort i helgen da? Innehelg eller utehelg?


OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Ann Sissel Holthe All rights reserved.

2 fortryllende kommentarer:

vår lille verden sa...

God kveld:)Så koselige bilder:)Ser dere har hatt en fin utedag!
Her har far o barn vært ute mens mor har hatt alenetid inne:)me like..
klem

maanebarnet sa...

Ja, vi kosa oss masse!
Alenetid er gull! Skal virkelig ikke kimse av det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...